Лохвицька районна рада

Скликається п'ятнадцята сесія Лохвицької районної ради сьомого скликання

Переглядів: 856

Голова районної ради Анатолій Храпаль видав розпорядження про скликання п’ятнадцятої  сесії районної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 3 серпня 2017 року о 10.00 год. в приміщенні адміністративного будинку районної ради (м. Лохвиця, вулиця Перемоги, 1).

На розгляд  п’ятнадцятої  сесії районної ради сьомого скликання внесені питання:

1.Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за  І півріччя 2017 року.

2. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік.

3.Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності місцевої  прокуратури на території Лохвицького району за перше півріччя 2017 року

4. Про   внесення   змін  та  доповнень  до  Програми  економічного  і  соціального розвитку Лохвицького району на 2017 рік.

5.Про внесення змін та доповнень  до районної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2016 – 2020 роки.

6. Про внесення змін до Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Лохвицькому районі на 2016-2018 роки.

7. Про хід виконання Програми розвитку  та підтримки аграрного комплексу Лохвицького  району за пріоритетними напрямками на період до 2020 року.

8.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду С(ф)Г «Дяченко Віктор Володимирович» для ведення фермерського господарства на території Свиридівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр. Шамрицькому Г.Г.  для ведення фермерського господарства на території Васильківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр. Шамрицькому Г.Г.  для ведення фермерського господарства на території Жабківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.      

11.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр. Шамрицькому Г.Г.  для ведення фермерського господарства на території Ригівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр. Шамрицькому Г.Г.  для ведення фермерського господарства на території Свиридівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.  

13. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр. Шамрицькому Г.Г.  для ведення фермерського господарства на території Яхниківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.    

14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, комунальної власності територіальної громади Токарівської сільської ради Лохвицького району  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Токарівської сільської ради (за межами населених пунктів) Лохвицького району Полтавської області.   

15. Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться в адміністративних межах Корсунівської сільської ради (за межами населених пунктів) Лохвицького району Полтавської області.

16. Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які знаходяться в адміністративних межах Сенчанської сільської ради (за межами населених пунктів) Лохвицького району Полтавської області.

На сесію запрошуються: керівник місцевої прокуратури, депутати обласної ради, міські та сільські голови, керівники управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації, районних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, представники політичних партій та громадських організацій (по списку), представники  засобів масової інформації.

 



« повернутися до списку новин