Лохвицька районна рада

Свято юних талантів

Переглядів: 1081

1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, у Лохвицькому районному будинку культури відбулося районне свято «Зіроньки Лохвиччини». Привітати обдарованих дітей Лохвицького краю, призерів та переможців обласних і всеукраїнських конкурсів і олімпіад, а також їх батьків та вчителів прийшли голова районної ради Анатолій Храпаль, перший заступник голови районної державної адміністрації Ольга Папірненко, в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Тетяна Яковенко, завідувачка районним методичним кабінетом Тетяна Савинська. 

Анатолій Храпаль відкрив свято, привітав лохвицьких «зірочок», які стали неодноразовими призерами обласних і всеукраїнських конкурсів та олімпіад, а також вручив грамоти їх наставникам за високу професійну майстерність, плідну педагогічну діяльність та вагомий внесок у реалізацію розділу «Обдарована дитина» Комплексної програми розвитку освітньої галузі Лохвицького району на 2017 рік. Батьки юних талантів отримали з рук голови районної ради подяки за зразкове виховання своїх дітей.

У своєму виступі Анатолій Храпаль наголосив, що цього року вперше обдаровані діти були відзначені грошовими преміями за високі успіхи та досягнення. На ці потреби, а також на проведення та організацію свята «Зіроньки Лохвиччини» з районного бюджету було виділено 59 тис.грн. За підтримки депутатського корпусу в рамках Комплексної програми розвитку освітньої галузі Лохвицького району на 2017 рік виділяються також кошти на ремонт шкільних приміщень, покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів, організацію харчування та перевезення  наших дітей, а також  на інші важливі шкільні потреби.

- Щиро бажаю вам, вельмишановні вчителі та батьки, міцного здоров’я, наснаги та натхнення у вихованні та навчанні підростаючого покоління. Районна влада, у свою чергу, буде усіляко підтримувати вас матеріально, адже не секрет, що окрім особистих якостей вчителя, його знань, умінь та досвіду, навчальний процес потребує і матеріального підґрунтя, - сказав голова районної ради.

Окрасою свята стали художні номери у виконанні юних талантів, вихованців загальноосвітніх шкіл району. 



« повернутися до списку новин