Лохвицька районна рада

СКЛИКАЄТЬСЯ ВОСЬМА СЕСІЯ ЛОХВИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Переглядів: 968

Голова районної ради Анатолій Храпаль видав розпорядження про скликання восьмої  сесії районної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 30 серпня 2016 року о 10.00 год. в приміщенні адміністративного будинку районної ради (м. Лохвиця, вулиця Перемоги, 1).

На розгляд восьмої сесії районної ради сьомого скликання внесені питання:

1.Про внесення змін до Регламенту Лохвицької  районної ради 7 скликання.

2. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за  І півріччя  2016 року.

3. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2016 рік.

4.Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів органами місцевого самоврядування,  а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок районного бюджету.  

5.Про звіт голови районної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2015 рік,  районного бюджету та  про здійснення делегованих районною радою повноважень.

6.Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати  діяльності місцевої  прокуратури на території Лохвицького  району.

7.Про затвердження  списку присяжних Лохвицького  районного суду Полтавської області.

8.Про Програму розвитку та підтримки аграрного комплексу Лохвицького  району за пріоритетними напрямками на період до 2020 року.

9.Про зміни та доповнення Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2016 рік.

10.Про внесення змін до районної Програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення на  2013-2020 роки.

 11.Про зміни  до районної цільової соціальної програми захисту населення і територій Лохвицького району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2017 роки.

12.Про проект «Впровадження  інноваційних енергозберігаючих  технологій в Лохвицькій центральній районній лікарні (заміна  вікон)» на обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад Полтавської області.

13.Про реорганізацію (шляхом перетворення) Бодаквянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Лохвицької районної ради Полтавської області у Бодаквянський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа    І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Лохвицької районної ради Полтавської області.  

14.Про   продаж за конкурсом приміщення колишньої стоматологічної поліклініки  Лохвицької ЦРЛ. к

15.Про внесення змін до рішення 11 сесії районної ради 5  скликання від  15 листопада 2007 року «Про затвердження Положення про конкурсну комісію  районної ради та її склад».

16.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр. Шамрицькому Г.Г. для ведення фермерського господарства на території Бодаквянської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

17.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр. Шамрицькому Г.Г. для ведення фермерського господарства на території Гирявоісковецької сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

18.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр.Шамрицькому Г.Г. для ведення фермерського господарства на території Луценківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

19.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр.Шамрицькому Г.Г. для ведення фермерського господарства на території Ригівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

20.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр.Шамрицькому Г.Г. для ведення фермерського господарства на території Свиридівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

21.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр.Шамрицькому Г.Г. для ведення фермерського господарства на території Харківецької сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

22.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр.Шамрицькому Г.Г. для ведення фермерського господарства на території Яхниківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

23.Про затвердження розпоряджень голови районної державної адміністрації та голови районної ради.

24. Різне.

На сесію запрошуються: керівник місцевої прокуратури, депутати обласної ради, міські та сільські голови, керівники управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації, районних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, представники політичних партій та громадських організацій (по списку), представники  засобів масової інформації.

 

 



« повернутися до списку новин