Лохвицька районна рада

Працювала президія районної ради

Переглядів: 940

12 червня голова Лохвицької районної ради Анатолій Храпаль провів засідання президії районної ради. Члени президії визначилися з датою проведення та погодили проект порядку денного чотирнадцятої сесії районної ради сьомого скликання.

Голова районної ради Анатолій Храпаль коротко доповів про проекти рішень, які  пропонуються на розгляд сесії, а саме: Про внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік, Про внесення змін до  районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2017 роки, Про внесення змін до   районної Програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення на 2013-2020 роки, Про зміни  до районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки, військово–патріотичного виховання молоді, її призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на  2016-2020 роки, Про затвердження Статуту Лохвицької центральної районної  лікарні в новій редакції, Про проект «Впровадження  інноваційних енергозберігаючих  технологій в Лохвицькій центральній районній лікарні (утеплення фасаду)» на обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад Полтавської області та ін.  Загалом до проекту порядку денного включено 16 питань.

У роботі президії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Ольга Папірненко та начальник управління комунальною власністю територіальних громад району Юрій Український.

Пленарне засідання чотирнадцятої сесії відбудеться 22 червня 2017 року.



« повернутися до списку новин